KS Unia Susz 2 : 0 GKS Ossa Biskupiec (5 kolejka Grupy okręgowej 2)

Sobotni mecz rozegrany pomiędzy KS Unia Susz a GKS Ossa Biskupiec od samego początku wzbudzał olbrzymie emocje zawodników jak również kibiców obu drużyn. Kropkę nad i determinacji postawiła sytuacja składu naszej drużyny, gdzie w zasadzie cała ławka rezerwowych w tym czasie jest kontuzjowana. Jednak to nie paraliżowało naszej drużyny. Od samego początku spotkania panowaliśmy nad piłką, dyktowaliśmy przebieg w zasadzie każdej minuty meczu. Pierwsza połowa mimo wielu akcji z nie zakończyła się bramką. Sytuacja remisu w pierwszej połowie wyśrubowała emocje obu drużyn do granic, ale to Unia okazała się monolitem, który obrał cel na zwycięstwo. Pierwsza bramka przy nerwowym zamieszaniu w polu karnym przeciwnika wpada w 67 minucie meczy po samobójczym golu Mateusza Nadrowskiego z GKS Ossy Biskupiec. Od tego momentu zaczęliśmy zimną kalkulacje, broniąc swojej bramki nie dając się ponieść nonszalancji, która mogła odebrać nam zwycięstwo, pamiętając o tym, że gramy mecz tylko z jednym zawodnikiem rezerwowym. Drużyna przeciwna w miarę upływu czasu tracąc zimną krew pozwala naszemu el Koparko w 90 minucie strzelić kolejną bramkę, która pieczętuje nasze zwycięstwo.

Zarząd Klubu w tym miejscu chciałby podziękować, za ten mecz i postawę zawodników oraz pracę trenera. W tym dniu Wszyscy byliście Bohaterami na boisku, którzy mimo niekorzystnych wiatrów zrobili mega pracę.

raport

bohaterzy 2

305076900 472819381410325 6480360087302298860 n 304493633 1117796845755855 8339320380462818779 n