Przed drużyną Fabiana Wieliczko pierwszy wiosenny wyjazd. Mamry Giżycko to przeciwnik Unii w 19 kolejce forBET IV ligi.

GRAMY unia mamry FB

Po wygranej na własnym terenie nad Tęczą Biskupiec pora na mecz wyjazdowy. Już jutro o godz. 16:00 biało-niebiescy zmierzą się z drużyną Mamry Giżycko.

Przeciwnik to solidnie grająca ekipa. Świadczy o tym 6 miesjce w tabeli forBET IV ligi z dorobkiem 10 zwycięstw, 2 remisów i 6 porażek. W rundzie jesiennej w bezpośrednim pojedynku na stadionie przy ul. Leśnej w Suszu to właśnie piłkarze Mamr byli górą wygrywając 0:1.

W inauguracyjnej rundę wiosenną 18 kolejce drużyna Mamr Giżycko musiała uznać wyższość gospodarzy z Wikielca przegrywając 2:1. Mecz ten na pewno zaostrzył apetyt piłkarzy z Giżycka na ligowe punkty. Pod uwagę trzeba również wziąć fakt, że na jesienii drużyna Mamr na własnym stadionie przegrała tylko 2 razy, co oznacza, że jutro kibiców na stadionie w Giżycku czeka ciekawe spotkanie.

Gospodarze na oficjalnej stronie internetowej klubu poinformowali, że mecz ten będzie transmitowany on-line, o szczegółach będziemy informować na profilu w serwisie facebook.

Do boju Unia!

Open Financematrixflashcars