W tym tygodniu w cyklu Poznaj Sponsora przedstawiamy sylwetkę firmy Auto Handel Paszynin.

SPONSOR FB AH Paszynin

Rodzinna firma, obecna na rynku motoryzacyjnym od ponad 15 lat specjalizuje się w bezpośrednim imporcie aut używanych z Niemiec. Wieloletnie doświadczenie, rzetelność oraz uczciwość to cechy, które charakteryzują firmę AH Paszynin na rynku aut używanych. Przekłada się to na duże grono zadowolonych klientów, którzy kupując tutaj auto mają pewność co do historii samochodu, jego stanu technicznego oraz prawnego. W ofercie firmy znajduje się szeroka gama pojazdów dostępnych w siedzibie importera w Suszu. Istnieje również możliwość sprowadzenia konkretnego auta pod zamówienie klienta.

Firma Auto Handel Paszynin to sponsor szczególny. KS Unia Susz już od wielu lat może liczyć na wsparcie właścicieli firmy, którzy oprócz motoryzacji mają w sercu również piłkę nożną (Firma co roku w okresie jesienno-zimowym wystawia swoją drużynę w rozgrywakch Suskiej Ligi Futsalu, a jej trzonem są zawodnicy suskiej Unii). W aktualnej kadencji, jeden z właścicieli,  Daniel Paszynin pełni również funkcję członka zarządu.

Dziękujemy za udzielone do tej pory wsparcie oraz pomoc, którą otrzymujemy nadal.

Firma Auto Handel Paszynin w internecie:

otomoto: https://paszynin.otomoto.pl

#PoznajSponsora #GramyDoJednejBramki