Niedzielny mecz z rezerwami Olimpii Elbląg zakończył się dla naszej drużyny porażką.

Konfrontacja na stadionie Olimpii, przy ul. Agrykoli była w większości jednostronna. Piłkarze z Elbląga zdominowali plac gry zmuszając naszą drużynę do głębokiej defensywy i gry z kontrataku. Po jednej z takich akcji zdobywamy gola, który dał nam prowadzenie, jednak z biegiem czasu napór Elblążan rósł co skutkowało utratą trzech bramek i, ostatecznie, przegraną.

Olimpia II Elbląg   3:1  Unia Susz

BRAMKI:

22' Mateusz Włodarczyk

39' Maciej Rozumowski

76' Klaudiusz Krasa

86' Mariusz Bucio

ŻÓŁTE KARTKI:

4' Mateusz Włodarczyk

41' Kamil Kozłowski

68' Marcin Kuczyński

90'+3 Piotr Chmielewski

SKŁADY:

Unia Susz: Karol Chodowiec, Dominik Zakrzewski (65' Radosław Mazurowski), Jakub Urbański, Mateusz Musiński, Mateusz Włodarczyk, Krystian Staniec (65' Kamil Brzeziński), Kamil Kozłowski (78' Jonasz Lewandowski), Marcin Sawicki (87' Michał Kacziński), Piotr Chmielewski, Piotr Szagała (83' Maciej Pietruszewski), Paweł Bieńkowski (K), rezerwa: Piotr Puwalski.

Mamry Giżycko: Paweł Szafek, Michał Balewski, Maciej Rozumowski (87' Remigiusz Misztal), Marcin Kuczyński, Klaudiusz Krasa (K), Eryk Filipczyk, Piotr Zaleski (87' Remigiusz Misztal), Mariusz Bucio, Bartosz Nowicki, Dawid Wierzba, Oksar Bradtke (63' Szymon Tomaszewski), rezerwa: Adrian Prociw, Patryk Bonin, Dawid Mazurek, Dariusz Kondratowicz.

SĘDZIOWIE:

Sędzia główny: Krystian Mucha